Dans på Klinta IP

Idag kör äntligen sommardansen igång! Välkomna på sommardans på Klinta IP. Dansbanan på Klinta IP ligger mellan Irsta och Hälla rondellen. Här finns gott om parkering och tillgång till toalett. Ifall det skulle bli regn, så har dansbanan tak och sittbänkar. DANSLISTA 30 MAJ

Dans på Klinta IP

Idag är det andra tillfället för sommardans på Klinta! Dansbanan på Klinta IP ligger mellan Irsta och Hälla rondellen. Här finns gott om parkering och tillgång till toalett. Ifall det skulle bli regn, så har dansbanan tak och sittbänkar.

Dans på Klinta IP

Då var det dags för tredje tillfället med sommardans. Dansbanan på Klinta IP ligger mellan Irsta och Hälla rondellen. Här finns gott om parkering och tillgång till toalett. Ifall det skulle bli regn, så har dansbanan tak och sittbänkar.

Dans på Klinta IP

Fjärde tillfället med sommardans! Dansbanan på Klinta IP ligger mellan Irsta och Hälla rondellen. Här finns gott om parkering och tillgång till toalett. Ifall det skulle bli regn, så har dansbanan tak och sittbänkar.

Dans på Klinta IP

Femte omgången av sommardans. Dansbanan på Klinta IP ligger mellan Irsta och Hälla rondellen. Här finns gott om parkering och tillgång till toalett. Ifall det skulle bli regn, så har dansbanan tak och sittbänkar.

Dans på Klinta IP

Då var det dags för sjätte och sista omgången av sommardans för i år. Dansbanan på Klinta IP ligger mellan Irsta och Hälla rondellen. Här finns gott om parkering och tillgång till toalett. Ifall det skulle bli regn, så har dansbanan tak och sittbänkar.

Sommardans i Säter

AL Linedancers bjuder in till sommardans i Säter kl. 12-16.

Helgevent med Daniel Trepat

Lucky Feet bjuder in till helgevent med Daniel Trepat. Tid fredag: Kl. 18.00-22.00Tid lördag: Kl. 11.00-22.00Plats: Culturen i Kopparlunden, Sintervägen 6721 30 Västerås Gör anmälan och skicka önskedanser till: Lotta@luckyfeet.seSugen på att köpa skor på eventet? Mia Carnerius är där och säljer: www.dansfottercarnerius.comBehöver du övernatta? Bokning: info@tainnhotell.se Uppge kod: Linedance