Bildarkiv

På onsdagskvällen den 29/11 var det avslutning och det här fantastiska gänget var med och dansade igenom höstterminens samtliga danser. Det bjöds på baguette och massor av godis. Bästa tänkbara avslutet på en härlig termin. GOD JUL önskar vi er alla!

Under söndagen 17/9 bjöd AL Linedancers in Niels Poulsen till Folkets Park i Säterdalen. Givetvis var flera av Lucky Feets medlemmar där och vi fick lära oss danser som Steamboat Queen, Ghosted, Without the memories och My teacher. Vi tackar för en härlig dansdag!

I samband med att äldreboendet på Trumslagarbacken hade amerikanskt tema den 4 juli på USA:s nationaldag, så var Lucky Feet inbjudna för att visa upp lite linedance. Flera av Lucky Feets medlemmar var där och hade en mycket trevlig stund med personal och glada pensionärer.
Tack för att vi fick sprida lite dansglädje!

Nu har vi dansat färdigt på Klinta för denna sommar. Tack alla medlemmar från Lucky Feet och andra dansklubbar, som varit med och bidragit till ytterligare en härlig danssommar! Nu ser vi fram emot en ny danstermin!

Tisdagen den 2 maj var det avslutning på Culturen för samtliga av Lucky Feets dansgrupper. Det bjöds på baguette och vi hann ta oss igenom alla utlärda danser från terminen och några andra klassiker. Tack för en trevlig kväll och tack för ännu en termin!

Styrelsen 2022
Stående från vänster: Barbara Faxe, Elly Sjökvist, Tina Andersson,
Ewa Wallin, Elisabett Eriksson, Marianne Thiede
Sittande från vänster: Susanne Hellström, Ing-Marie Lott,

Charlotte Eckerborn

Valley River Linedance bjöd under lördagen den 25 mars in koreografen Colin Ghys från Belgien till Folkets hus i Heby. Flera av Lucky Feets medlemmar var där och hade en mycket trevlig dansdag. Flera workshops var det då Colin lärde ut danserna Little dreams come trueI can´t danceSalomé
Make you say och Trustfall. Tack Valley River för ett välordnat dansevent!

Lucky Feet hade tisdagen 21 mars årsmöte och danskväll på Culturen. Många av Lucky Feets medlemmar deltog och det var en härlig kväll. Vi tackar Barbara Faxe för ett bra jobb i styrelsen, men som nu har valt att avgå. Vi hälsar istället välkommen till Dea Persson som blir ny medlem i styrelsen. Elly Sjökvist sitter kvar som ordförande.

Bilder från höstterminsavslutning 2022! Tack för ännu en härlig termin!

Lucky Feet Linedancers har två fantastiska instruktörer som leder oss medlemmar vecka ut och vecka in. Låt oss lära känna dem lite närmre. De fick fyra frågor att besvara och här nedan ser ni resultatet:

Hur länge har du dansat linedance?
Elly: Jag har dansat linedance sedan hösten 2000.
Lotta: Har dansat sedan januari 2006, drygt 16 år. Började dansa med Elly som kursledare på Herrgärdets vårdcentral.

Nämn en favoritdans…
Elly: En dans som vi hade väldigt roligt med var Mony Mony. Kanske dags att ta upp den igen. Det finns många, många bra danser så det är svårt att välja en.
Lotta: En av mina favoritdanser som räknas som ”oldies” är Slow Burn som lanserades 2004. Håller jättebra i konkurrensen än idag. En favorit bland de danser som vi dansar nu är Losing All Control. En favorit som har ca 4 år på nacken är Jessie. Sååå härliga snurrar och flyt i den dansen.

Nämn en koreograf du gillar…
Elly: Det är likadant med koreografer. Det finns väldigt många duktiga, Gary O´Reilly och Niels Poulsen för att nämna två.
Lotta: Nämna bara en? Svårt att välja mellan Niels Poulsen och Fred Whitehouse.

Varför borde alla dansa linedance?
Elly: Det bästa med linedance är att man kan dansa utan att bjuda upp någon eller vänta på att bli uppbjuden. Sedan träffar man sååå många trevliga, glada och positiva människor som dansar linedance.
Lotta: Gillar du att röra dig till musik är linedance perfekt. Du dansar utan partner men känner ändå stark gemenskap med övriga dansare på golvet. Kroppen, liksom knoppen får båda träning i harmoni till musik som du gillar.
Crazy Flutters Eastfield besökte vår sommardans på Klinta 2022.

Black River Linedance Club i Örebro/Kumla, bjöd in koreografen Gary
O´Reilly den 6-7 maj 2022 och flera av Lucky Feets medlemmar var där.

Avslutning på Culturen den 26 april 2022 och Elly har full koll på danslistan för kvällen. Marianne lämnar över lite gåvor från medlemmarna till våra fantastiska dansledare. TACK för denna termin!

Ett helt gäng av Lucky Feets medlemmar var med på avslutningskvällen den 26 april-22.

Lovelyline arrangerade dansparty i Sandviken den 18-20 mars 2022, med Fred Whitehouse som inbjuden koreograf. Flera av Lucky Feets medlemmar var där och dansade. Elvira var en medlemmarna som hade trevligt i Sandviken.

Sommardans på Klinta 2021.