Sommardans på Klinta 🌞

Andra sommardansen för i år. Välkomna!Plats: Klinta dansbanaTid: Kl. 18.30-21.00 Klinta dansbana ligger mellan Irsta och Hällarondellen. Det finns ingen kiosk att handla ur, men parkeringen är gratis. Dansbanan har tak, så vi behöver inte vara oroliga för sommarregn. Det finns också tillgång till toalett.

Sommardans på Klinta 🌞

Tredje sommardansen för i år. Välkomna!Plats: Klinta dansbanaTid: Kl. 18.30-21.00 Klinta dansbana ligger mellan Irsta och Hällarondellen. Det finns ingen kiosk att handla ur, men parkeringen är gratis. Dansbanan har tak, så vi behöver inte vara oroliga för sommarregn. Det finns också tillgång till toalett.

Sommardans på Klinta 🌞

Fjärde sommardansen för i år. Välkomna!Plats: Klinta dansbanaTid: Kl. 18.30-21.00 Klinta dansbana ligger mellan Irsta och Hällarondellen. Det finns ingen kiosk att handla ur, men parkeringen är gratis. Dansbanan har tak, så vi behöver inte vara oroliga för sommarregn. Det finns också tillgång till toalett.

Sommardans på Klinta 🌞

Femte sommardansen för i år. Välkomna!Plats: Klinta dansbanaTid: Kl. 18.30-21.00 Klinta dansbana ligger mellan Irsta och Hällarondellen. Det finns ingen kiosk att handla ur, men parkeringen är gratis. Dansbanan har tak, så vi behöver inte vara oroliga för sommarregn. Det finns också tillgång till toalett.

Sommardans på Klinta 🌞

Sista sommardansen för i år. Välkomna!Plats: Klinta dansbanaTid: Kl. 18.30-21.00 Klinta dansbana ligger mellan Irsta och Hällarondellen. Det finns ingen kiosk att handla ur, men parkeringen är gratis. Dansbanan har tak, så vi behöver inte vara oroliga för sommarregn. Det finns också tillgång till toalett.